Årets sexy time är över

Igår kämpade jag min vilja fram och fick pojkvännen att våga ha lite sexy time. För första gången på över ett år gav han mig oralsex. Det kändes inte mycket och min hjärna försöker så desperat att bli av med de dåliga tankarna att det iaf bara slutar med att jag tänker en massa. Det blev väl lite småskönt efter ett tag så jag bestämde att vi skulle försöka stoppa in kuken och se vad som hände. Det kan ju inte bli värre nu när jag är någorlunda kåt och fuktigt tänkte jag lixom. Men jävlar vad fel jag hade, det gjorde ondare än vad det har gjort på mycket länge. Alltså fyfan vad det gjorde ont. Det hela slutade än en gång i ett massivt sammanbrott med tårar och ångest. Så nu lär det bli ungefär ännu ett år till nästa gång vi försöker oss på nåt sådant. Känns lagom kul att vara på exakt samma ställe som jag vart de senaste 4 åren efter att ha gått ett helt år i terapi. Ibland förstår jag bara inte vart jag ska ta vägen med alla mina ledsna känslor. Jag spricker fan snart!

Ny övningspartner på ingång

Haha, nu har jag beställt dildon som ska bli min nya övningspartner. Jag valde en som ser ut som en riktig penis med lite tyngd i. Fick för mig att det skulle bli lite mer verkligt då på något sätt. När vi hade varit vakna i ungefär en timme idag och redan bråkat typ 2 gånger pga vestibulittjaffs och övningar så kände jag att nu pallar jag fan inte att fråga och tjata mer. Så nu har jag köpt mig en ny snopp att öva med så får den andra vara ifred.


Slemrosen

Det var inte igår man skrev nåt här. Har haft en riktig jävla deppig period med massa jobbiga saker både rörande vestibuliten och utanför. Har väl lite gett upp tanken på att vi någonsin ska kunna ha ett sexliv, men har ändå fortsatt att försöka öva och hoppas på att komma in i en positiv cirkel. En jobbig grej är att när vi väl övade mycket förut så gjorde det inte lika ont, men efter att vi övat ett par gånger så slingrar sig min pojkvän ur i flera veckor till nästa gång så att jag får öva själv med fingrar. Det ger liksom inget resultat om jag hela tiden måste backa tillbaka till fingrarna så nu hade jag tänkt beställa hem en halvtjock dildo som jag kan öva med själv eftersom det känns hemskt att tvinga min pojkvän att göra nåt han inte vill.

En bra grej som hände senast hos min "pratperson" var att jag fick en liten bok med bilder på kvinnors underliv med lite information och så. Jag har ju väldigt svårt för mitt eget underliv och tycker det är äckligt och pinsamt. Det kanske låter elakt och hemst, men efter att ha kollat på massa underliv i den där boken och sen tittat på mitt eget i en spegel så känner jag att det finns ju jävligt mycket äckligare än min egen. Min är faktiskt ganska liten och nätt om man jämför. Säkert elakt att jämföra så, men så är det iaf.

Framöver ska vi gå in mycket på min syn om sex och mitt underliv, alla äckelkänslor och dåliga tankecirklar. Vad det är som är pinsamt och allt sånt. Ett första steg är tydligen att bestämma mig för vad jag vill kalla min grej där nere. Jag brukar väl säga fitta, men det är mest när jag är förbannad på den och på vestibuliten och använder det liksom som en svordom och ett namn på mitt underliv i ett. Så nu ska jag komma underfund med vad jag vill kalla mitt lilla missfoster... muffen, slidan, vaginan, rosen, äcklet, fladdret, slemmet...haha nej juste det va de där onda tankarna som skulle bort.

Working on it!

RSS 2.0