Hej igen Mr. Svamp

Åh, va kul det är att jag fått svamp igen med klåda, smärta 24/7 och äckliga flytningar. Har verkligen verkligen saknat att ha ont av att gå på toa, ha trosor på mig, gå, stå, sitta, finnas... Det ska ju kännas att man lever! (Att leka positiv är det bästa som finns när man har ont och är riktigt nertryckt i skorna...)

Upptäckte att den lilla svamp-rackaren var tillbaka när vi skulle öva och det bara tog helt jävla stopp och gjorde svinont...och sen började helvetet bryta ut. Jag har läst att man tydligen skulle kunna få bort svamp och återställa PH-värdet där nere genom att använda yoghurt. Så jag köpte en naturell variant idag som jag tänkte prova med senare ikväll. Vet dock inte om jag ska föra in eller bara smörja utanpå? Ska bli spännande att se om det funkar eller inte.

Köpte även tranbärsjuice när jag ändå var i de tagen så kanske lite onda bakterier i urinrörs-regioner försvinner på samma gång. =/ Att det aldrig bara kan få vara bra någon gång!!!!


P-ring

Har använt P-ring nu i snart 3 månader. Jag bytte från P-piller, inte för att de gjorde något särskilt med mitt underliv, utan för att jag blev så sjukt psykiskt instabil och deprimerad av dem. Det berodde på att hormonmängden i kroppen går i taket när man tar en tablett och sen dalar efter ett tag. Upp och ner går då oxå humöret.

 

Sedan jag börjat med p-ringen mår jag mycket bättre psykiskt eftersom min kropp får en jämn dos hormon under hela dygnet. Jag tycker oxå att det känns som att mitt underliv har blivit mycket fuktigare och tåligare än innan och det är ju toppen. Sen får man ju extra övning av beröring där nere, vare sig man vill eller inte, varje gång man ska ta in eller ut en ring.

 

Det enda problemet jag har med detta, annars riktigt grymma preventivmedel, är att jag har så sjukt svårt att få ringen att stanna kvar inne i mig. Jag kan försöka trycka in den med våld så långt in jag bara kan, men efter ett tag sitter den halvvägs ut och skaver igen. Efter lite övande har det blivit bättre, men den sitter fortfarande ofta väldigt långt ut och det irriterar mig något så in i helvete. Inte för att det gör direkt ont, men jag blir bara så frustrerad över att min fitta bara vill spotta ut och tycka illa om allt som jag vill att den ska omsluta.

 

Jag undrar om någon annan har samma problem med ringarna eller är det bara min fitta som inte vill ha en ring i sig trots att den inte gör ont?? Och tänk om det ger sämre preventiv-skydd för att den sitter långt ut hela tiden?! Det har ju dock inte hänt något på 3 månader så jag tror jag tänker lita på att de funkar och hoppas på att min fitta blir lite bättre polare med ringarna. För jag mår trots allt psykiskt bättre och har en p-ring som sitter lite lattjo än att gå runt som ett emotionelt monster hela tiden. I'm so over that!


RSS 2.0